HERFST- EN WINTERBARBECUES

EEN WOORDJE UITLEG

Heb jij een voorliefde voor de gastronomische keuken en sta je open voor een vernieuwende aanpak in een sfeervolle omgeving? Wat is er dan heerlijker om je voeten onder tafel te schuiven en keer op keer culinair verrast te worden door een 4 gangen menu dat bereid wordt op onze Oklahoma barbecue. Bij het Scheldeoord bieden we je zelfs meer aan dan dat want bij elke gang maak je gebruik van de ruim gevulde salade bar.

Bij dit samenzijn ligt onze focus op heerlijk tafelen zonder haast. Deze avonden zijn dus een ideaal moment om te kunnen genieten van elkaars aanwezigheid en dit met een fenomenaal uitzicht op dit prachtig stukje natuur. Onze traditionele keuken is ook gewoon geopend. Neem gerust eens een kijkje bij de kaart - Het Scheldeoord.

Elke 2de vrijdag van de maand (okt – mrt) ben jij van harte welkom om deel te nemen aan onze barbecue avonden. Dit is
enkel mogelijk mits vooraf te reserveren en bij een eventuele annulering dit ten laatste 2 dagen van ter voren door te geven.

Heb jij binnenkort iets te vieren of wil je graag een feest organiseren? Vanaf 40 personen kan dit ook op een ander moment plaatsvinden. Neem vrijblijvend Contact met ons op.

OKTOBER

AANKOMST 18H30 / START BBQ 19H / P.P. €40

1. Papilotte van vis met fijne groenten en kruiden
2. Eendenborstfilet, gebraiseerd witloof, sausje van Grand Marnier en appelsien
3. Angus burger American style
4. Côte à l’os
+ Warme sauzen bearnaise , pepersaus, archiduc en lookboter
+ Ruime keuze aan salade bar en koude sausjes
+ Aardappel in de schil met kruidenroom

NOVEMBER

AANKOMST 18H30 / START BBQ 19H / P.P. €40

1. Gemarineerde gamba’s, vinaigrette van limoen , munt en komkommer
2. Filet van everzwijn, gebraiseerd witloof, mini peertje en veenbessen
3. Nieuw Zeelands lamsbout, Provençaalse saus, gegrilde groenten en gegratineerde aardappelen
4. Tomahawk steak met stroganoffsaus
+ Ruime keuze aan salade bar en koude sausjes
+ Aardappel in de schil met kruidenroom

DECEMBER

AANKOMST 18H30 / START BBQ 19H / P.P. €40

1. Fazantenkroketjes met uienconfituur
2. Brochette van zalm, scampi, zeewolf en coquilles met salade verte en honingdressing
3. Filet van hert, peertje, veenbessen, amandelkroketjes en boschampignons
4. Urugayaanse Grain Fed Entrecote met lookboter en fondant aardappel
+ Ruime keuze aan salade bar en koude sausjes
+ Aardappel in de schil met kruidenroom

JANUARI

AANKOMST 18H30 / START BBQ 19H / P.P. €40

1. Op vel gegaarde dorade op Zuiderse wijze
2. Spare ribs ‘Scheldeoord Style’
3. Brochette van speenvarken, kruiden puree met mosterd pickles
4. Ossenhaas, jus van rozemarijn en porto
+ Ruime keuze aan salade bar en koude sausjes
+ Aardappel in de schil met kruidenroom

FEBRUARI

AANKOMST 18H30 / START BBQ 19H / P.P. €40

1. Scampi brochette, sausje van esjalotte, langoustines en dragon
2. Gegrilde zwaardvisfilet, salsa verde en warme foccacia
3. Iberico varkenshaasje (Pata negra), bladspinazie, champignons, look en een sausje van Saint Agur
4. Zesrib, gegrilde tomaat, Mediterraan aardappeltjes en Choron saus
+ Ruime keuze aan salade bar en koude sausjes
+ Aardappel in de schil met kruidenroom

MAART

AANKOMST 18H30 / START BBQ 19H / P.P. €40

1.Bruschetta met tomaat, basilicum look en gamba
2. Kipfilet, zongedroogde tomaat, pesto en mozarella
3. Lamskroontje gemarineerd, gratin aardappel en gegrilde groenten
4. Runds shaslick, witloofsla, stroganoff saus en Zuiderse aardappeltjes
+ Ruime keuze aan salade bar en koude sausjes
+ Aardappel in de schil met kruidenroom