De orangerie staat ter beschikking van (min) 30 tot 60 personen. In deze ruimte kunnen verschillende gelegenheden worden gehouden waarbij u hier een greep uit onze voorstellen kan bekijken. Bij interesse in de Orangerie of voorgestelde menus vragen wij U steeds via mail een aanvraag te doen en dit ter plaatste te komen bespreken om uw gelegenheid tot in de puntjes te kunnen bespreken en voorbereiden. Plaats een afspraak voor bespreking.
Maandmenu Januari
Soepje van Zeeuwse mosseltjes, saffraan, grijze gepelde, venusschelpen
en brunoise van groentjes
***
Gemarineerde gamba’s , fettuccine met groene asperges, gerookte zalm snippers en een sausje van cognac en scampiroom.
OF
Lamskroontje, groenten tuiltje, gegratineerde aardappeltjes en graanmosterdsaus.
***
Tiramisu met Amaretto en rode bosvruchten
38,-€ p.p.
(Gerechten ook afzonderlijk te verkrijgen)
Soepje van Zeeuwse mosselen, 8,-€
Gemarineerde gamba’s 26,-€
Lamskroontje 29,-€
Tiramisu 7,50-€
Hoofdgerecht vervangen door 1 van onze traditionele palinggerechten ( in ’t groen, tomaat, roomsaus of gebakken paling) mogelijk mits toeslag van 7,-€ per persoon.
Prijzen en gerechten zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen
Maandmenu Februari
Noorse gemarineerde zalm met dille, champagne, rucola, rode ui
en olijfolie Masia El Altet
***
Haasje van Skrei à la nage, brunoise van groenten,
jonge aardappelen en fijne kruiden.
OF
Ardens Varkenshaasje, stamppot van savooi, wortel en spruitjes,
sausje van rode wijn en sjalot .
***
Sabayon met kriek Lambic, vanille ijs en kersen
38,-€ p.p.
(Gerechten ook afzonderlijk te verkrijgen)
Gemarineerde zalm 14,-€
Haasje van Skrei 29,-€
Ardens Varkenshaasje 27,-€
Sabayon met kriek 8,80-€
Hoofdgerecht vervangen door 1 van onze traditionele palinggerechten ( in ’t groen, tomaat, roomsaus of gebakken paling) mogelijk mits toeslag van 7,-€ per persoon.
Prijzen en gerechten zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen
Carpaccio van hert, Brussels lof,
rucola, pijnboompitten en pesto.
***
Gebraden struisvogelfilet met ganzenlever, tarte tatin van witloof
en rozemarijn portojus.
Of
Op vel gebakken zalmfilet, kruiden puree,
wok groenten en zachte currysaus.
***
Chocolade mousse met rode vruchten
Prijs per persoon 38,-€
Prijzen en gerechten zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen
Kroketjes van fazant, confituur van rode ui , herfstslaatje met witloofsnippers en pijnboompitten
***
Winterse stoverij van hert met gecarameliseerde appel, calvados, wilde veenbessen
en gebakken jonge aardappelen.
OF
Filet van pladijs met mousseline van
Broccoli, lamsoren, courgette
en een sausje van champagne en sjalot.
***
Crème Brulee
38,-€ p.p.
(Gerechten ook afzonderlijk te verkrijgen)
Fazantkroketjes 14,-€
Stoverij van ree 25,-€
Filet van pladijs 27,-€
Crème Brulee 7,-€
Hoofdgerecht vervangen door 1 van onze traditionele palinggerechten ( in ’t groen, tomaat, roomsaus of gebakken paling) mogelijk mits toeslag van 7,-€ per persoon.
Prijzen en gerechten zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen
januari '17
Amuse
volgens aanbod seizoen
Voorgerechten
Dag soep
Roomsoep
Bisque
Duo Kaas/Garnaalkroket
Rundscarpaccio (3,00€ *)
Paling paté (3.00€ *)
Toast gerookte zalm (4.00€*)
Toast gerookte Paling (5.00€*)
Hoofdgerechten
Vispannetje
Scampi Diabolique met frietjes
Paling In het Groen of Tomaat of Roomsaus (10,00€ *)
Steak ( Belgisch) met saus naar keuze (10.00€*)
Desserten
Dame Blanche
Crème Brulée
Duo van Chocolade mouse
Moelleux ( 2.00€*)
Warme appeltaart met ijs en Slagroom ( 3.00€*)
( * ) Supplement per persoon
Volgende drankenformules zijn ter beschikking :
Glaasje Cava / Fruitsap als aperitief 4 .00€ p/p
Aangepaste wijnen 8 €
Water en/of andere dranken 5.00€ p/p (tot na het dessert)
Koffie & thee 5.00€ p/p ( bij het dessert)
All-in Drankenformule ( Apero /wijn/Dranken& Koffie)21.00€
Alle dranken zijn voorzien tot de afruim van de betreffende gang
Uiteraard hebt U ook de mogelijkheid een meer gezellige sfeer te creëren door met een buffet te werken. Hierbij hebben uw genodigden de keuze uit een uitgebreid assortiment.
Prijzen en gerechten zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen
januari '17
Amuse
Volgens marktaanbod
Voorgerechten
Carpaccio van Sint-Jacobsvruchten, guacemole en zure room
Of
Kort gegrilde tonijn, sesamkorstje, soja en wasabi, gemarineerde paprika
Hoofdgerechten
Lotte in een kruidenkorstje, romige jus met yuzu, pasta met ricotta en spinazie
Of
Ierse cote a l’os, zuiderse tomatensalade, aardappeltjes met tijm en sjalot, sausje met gerookte look
Desserten
Palet van chocolade, vanille en exotische vruchten
Of
Bordje met vijf kazen en noten garnituur met rozijnen brioche ( 7,00€ *)
Of
Desserten buffet (6.00€ *) in plaats van een vast dessert.
( * ) Supplement per persoon
Volgende drankenformules zijn ter beschikking :
Glaasje Cava / Fruitsap als aperitief 4 .00€ p/p
Aangepaste wijnen 8 € p/p
Water en/of andere dranken 5.00€ p/p (tot na het dessert)
Koffie & thee 5.00€ p/p ( bij het dessert)
All-in Drankenformule ( Apero /wijn/Dranken& Koffie)21.00€
Alle dranken zijn voorzien tot de afruim van de betreffende gang
Prijzen en gerechten zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen
januari '17
Amuse
Volgens marktaanbod
Voorgerechten
Rundcarpaccio, appelkapper, Parmezaan en rucola
Of
Gerookte zalm, bieslooksausje met zure room, salade met avocado en zongedroogde tomaat
Hoofdgerechten
Zeebaars, zuiderse groentjes, colli van paprika en puree met groene kruiden
Of
Gevulde parelhoenfilet, groenten taartje, romig dragon sausje, rozemarijn Gratin
Desserten
Taartje van chocolade en noordkrieken, chocolade Crumble en huisgemaakt vanille ijs
Of
Bordje met vijf kazen en noten garnituur met rozijnen brioche (7,00 € *)
Of
Desserten buffet (6.00€ *) in plaats van een vast dessert.
( * ) Supplement per persoon
Volgende drankenformules zijn ter beschikking :
Glaasje Cava / Fruitsap als aperitief 4 .00€ p/p
Aangepaste wijnen 8 € p/p
Water en/of andere dranken 5.00€ p/p (tot na het dessert)
Koffie & thee 5.00€ p/p ( bij het dessert)
All-in Drankenformule ( Apero /wijn/Dranken& Koffie)21.00€
Alle dranken zijn voorzien tot de afruim van de betreffende gang
Uiteraard hebt U ook de mogelijkheid een meer gezellige sfeer te creëren door met een buffet te werken. Hierbij hebben uw genodigden de keuze uit een uitgebreid assortiment.
We stellen hierbij dan ook graag enkele buffetvormen voor die U een inspiratie kunnen geven.
Prijzen en gerechten zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen
januari '17
Een receptie kan er voor elke gelegenheid In het Scheldeoord georganiseerd worden. We denken hierbij aan Nieuwjaarsreceptie , Trouwreceptie Babyborrel of ter ere van een jubileum. Indien er buiten ons onderstaand aanbod nog wensen zijn kan U steeds de nodige info vragen om alles te bespreken. Uiteindelijk moet de gelegenheid een onvergetelijk moment worden voor U en uw genodigden.
Verse Fruitsappen, flessen bier en sterke dranken zijn bij elke formule steeds per stuk te rekenen daar de consumptie sterk afhankelijk is van individuele behoeftes.
Dranken
Cava
Witte, rode en rosé-huiswijn.
Fruitsappen, huiswaters en frisdranken
Vatbieren
Prijs: 12.50 € per persoon
Dranken
Cava – Witte, rode en rosé-huiswijn.
Fruitsappen, huiswaters en frisdranken
Vatbieren
Hapjes
Een koud hapje
Een soepje
Een warm hapje
koude groenten met dip-sausje en olijven,
Chips (zout en paprika) voor de kinderen
KEUZEMOGELIJKHEID HAPJES , afhankelijk van het marktaanbod
Koud
Koude paling
Carpaccio van rund
Portie ham met meloen
Gazpacho
Garnaalcocktailtje
tomaat en garnaaltjes
wildpaté en ajuinconfituur
avocado en gerookte zalmsnippers
Klassieke rundscarpaccio
Salade met gerookte eendenborst
Wildpaté met uienconfijt
Mousse van breydelham met chorizo
Rivierkreeften cocktail
Mozarella met pesto van rucola en tomaat
Carpaccio van zwaardvis met gemarineerde paprika
Salsa van sjalot en tomaat, gerookte zalmen bieslook
Garnalen soepje
Vitello tonato
een oesters, met peper en druppeltje citroen (+1 €)
Warm
Warme paling
Kroketje van Brie
Warm mosseltje
Tomatensoepje met basilicumolie
Artisanale kaaskroketjes
Artisanale garnaalkroketjes
Gebakken Sint-Jacobsvruchtje met crème van avocado
Prijs: 19.00 € per persoon
Idem receptieformule 1, maar de cava wordt vervangen door onze huischampagne
Prijs: 27.00 € per persoon
Idem receptieformule 2, maar de cava wordt vervangen door Moët en Chandon
Prijs: 34.00 € per persoon
We voorzien afhankelijk van het aantal genodigden en de mogelijkheden
Per 10 personen een party-tafels met
Koude groenten met dip-sausje, olijven, nachos met guacamole.
Chips (zout en paprika) voor de kinderen
Benodigde personeel, teneinde een voldoende aanvoer van dranken en eten te kunnen verzekeren.
Worden voorzien :
Dranken (voor de duur van 4 uur)
Cava – Witte, rode en rosé-huiswijn.
Fruitsappen, waters en frisdranken
Koffie of thee tijdens het dessertenbuffet.
In supplement
Flesbieren en sterke dranken.
Hapjes
de eerste 2,5 uren (volgens marktaanbod):
Voor de volwassenen
Koud
Koude paling
Carpaccio van rund
Portie ham met meloen
Gazpacho
Warm
Warme paling
Potje mosselen
Varkenswangetjes
Voor de kinderen
Koud
Portie ham met meloen
Warm
Portie frietjes met mayonaise
Dessertenbuffet (het laatste 1,5 uur)
Chocomousse
Tiramisu
Taarten
krieken-flan-appel-aardbei
Rijstpap
Crème brulée
Prijs (voor de 4 uur):
Voor de volwassenen : 52,00 €/persoon all in, drank a volonté.
Supplement : +6,00 €/pp flesbieren
Supplement : +12,00 €/pp flesbieren en sterke dranken
Voor de kinderen : 19,00 €/persoon all in,
Inbegrepen zijn :
Items waar U eventueel nog niet aan dacht maar eventueel kunnen helpen bij organisatie van uw feest :
Indien gewenst kan U hierover steeds verder info bekomen rond Partners die deze service kunnen bieden.
Alvast tot binnenkort.
Het team Scheldeoord
BTW, glimlach en service zijn steeds inbegrepen
Prijzen en gerechten zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen
januari '17
Amuse
Volgens marktaanbod
Voorgerecht
Soepje van Shiitakes , gerookte kip , bosuitjes, afgewerkt met zure room
Hoofdgerecht
Gebraden eend filet met gestoofd witloof, aardappel uit de oven en Portojus
OF
In de oven gegaarde zeebaars met aardappel pompen mousseline ,
oesterzwam , jonge prei , en witte wijn saus afgewerkt met waterkers
Dessert
Tarte tatin met kaneelijs en calvados
Al deze gerechten zijn ook afzonderlijk te verkrijgen
Prijzen en gerechten zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen